tisdag 10 november 2009

Lyssna på hela Them Crooked Vultures debutskivaPå papperet borde en supergrupp bestående av John Paul Jones (Led Zeppelin), Dave Grohl (Foo Fighters) och Josh Homme (Queens Of The Stone Age) vara hur bra som helst. Men efter att ha smakprovslyssnat på Them Crooked Vultures självbetitlade debutskiva (som släpps 17 november) så är jag rätt besviken. Låtarna lämnar mig helt likgiltig. De bara maler på utan att något händer, vilket är mycket synd med tanke på vad dessa herrar är kapabla till. Jag tänker direkt på en annan aktuell supergrupp, nämligen Chickenfoot. Ingen av dessa grupper har insett att det krävs starka låtar där något nytt presenteras, åtminstonde för att jag ska bli intresserad.

Vad tycker ni?
Uppdatering 091124:
Verkar som att låtarna tagits bort från YouTube, men skivan finns på Spotify (länk) för dem som är intresserade.

3 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Precis som med "Queens of..." maler det bara på utan att varken svänga eller sparka röv. Jag orkar inte ens lyssna på mer än två låtar.

  SvaraRadera
 2. Låter fina fan. Tack för tipset!
  www.myspace.com/creationswe

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är grymt! Det är inte lättillgängligt, men det är ett grymt flyt i det. Och det sparkar. Ge det några lyssningar så förstår du.

  SvaraRadera