söndag 13 december 2009

Datorproblem, allmän förvirring och Yes

Min dator har bestämt sig för att sluta fungera. Jag har för säkert femte gången den här hösten blivit förkyld och glömde alldeles nyss att jag hade en kastrull med kokande vatten på spisen. Och så om inte det vore nog så spelar Yes i Sverige utan Jon Anderson på sång.
Vart vill jag komma med den här klagosången? Ja, helt enkelt att det är lite motigt med bloggandet för tillfället.
Men en ny dator kommer inhandlas, förkylningar försvinner och min sambo räddade kastrullen innan det blev katastrof. Det är väl framtiden för Yes som är det osäkra kortet, även om min gissning är att Jon kommer tillbaka vad det lider, han brukar alltid göra det.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Jag var lite skeptisk inledningsvis men tycker att Yes gjorde ritkigt bra ifrån sig. Kolla gärna min recension om du vill.

    SvaraRadera