måndag 21 december 2009

Mer information om RockweekendLite nyheter har sipprat ut från Rockweekendlägret. Dels är det tre nya artister som presenterats: Danger Danger, Over The Rainbow och Paul DiAnno. Dels så har festivalen bytt ort. Det sistnämnda passar mig alldeles utmärkt eftersom sommarens Rockweekend kommer köras i Mohed som ligger alldeles utanför min hemstad Söderhamn. De nya artisterna hamnar i kategorin kul att se men inte så mycket mer så jag är spänd på framtida artistsläpp. Lite roligt är att 2010 års Rockweekends tema verkar vara band på ett eller annat sätt kopplade till Ritchie Blackmore.

Jag skrev ett inlägg om Over The Rainbow som hittas
här om ni är intresserade.

2 kommentarer:

  1. Kan rekommendera Over The Rainbow! Såg dem på Sweden Rock i somras och de var utan tvekan festivalens bästa band - JLT kan sjunga och Jurgen (Blackmores son) verkar vara en, till skillnad från sin far, glad prick. Se dem!

    SvaraRadera
  2. Om jag går så kommer jag säkerligen att se dem så jag får återkomma och se om du hade rätt.

    SvaraRadera