onsdag 13 januari 2010

Steven Wilson pratar med norrmän

För länge sedan, i tidernas begynnelse (vid millennieskiftet), hade jag en hemsida som hette The Sound Of Progressive Rock (vars fornlämningar kan ses här). Redan på den tiden var Steven Wilson och hans medarbetare aktiv på internet då jag fick ett mail där de ville att jag skulle lägga in en banner för den okända gruppen Porcupine Tree och i utbyte skulle jag få skivan "In Absentia". Tyvärr hade jag just bestämt mig för att lägga ner sidan så det blev inget mer än en halvintressant anekdot som jag nästan tio år senare skrev om i en musikblogg för att understryka att det finns hur många intervjuer som helst med Steven Wilson på nätet.

Här är en till, gjorda av några norrmän.

Del 1:Del 2:Del 3:

2 kommentarer:

  1. Där ser man! Du var på banan långt innan jag kom i startgroparna. Varför la du ned prog-hemsidan?

    SvaraRadera
  2. Jag hade ingen internetuppkoppling ett bra tag vid den tiden och så sinade inspirationen lite grann.

    SvaraRadera