tisdag 26 januari 2010

Tom Sawyer på expertnivå i Rock BandEn kompis har fått låna en Xbox 360 med Rock Band med tillhörande trummor, två gitarrer och mikrofon. I lördags var jag ditbjuden med några andra för att visa vart skåpet skulle stå. Jag tog trummorna i besittning och flyttade mig inte många gånger under kvällen och det gick rätt bra om jag får säga det själv. Tilläggas bör att jag körde på lättaste svårighetsgraden.
Jag visste också att man kan köpa till vissa låtar med Rush och misstänkte att dessa kan vara rätt kniviga att spela på trummor. Jag har letat tag på en video där någon får 99% på expertnivån när han/hon trummar till "Tom Sawyer".
Jag inser att jag har lite kvar tills jag kommer till den nivån.
Se själva:
Och när vi ändå är på ämnet så hittade jag en video när gruppen faktisk testar spelet med just den låten och när inte ens de får 100% så borde det vara omöjligt. Eller?


1 kommentar: