tisdag 9 februari 2010

Salem Al Fakir - Keep On WalkingAndra melodifestivalinlägget på bara några dagar (första inlägget), vad är det som händer?
Pain Of Salvations låt "Road Salt" var förvånansvärt sparsmakad, nästan lite väl för min smak, men eftersom de hade en mellotron på scenen är allt förlåtet. Lite roligt även att två tredjedelar av gruppen bara var med som statister.
Den bästa låten bjöd dock ändå Salem Al Fakir på. Jag tror, och hoppas, att hans "Keep On Walking" kommer gå långt i tävlingen trots att den hade tjänat på att vara någon minut längre och byggt upp låten till refrängen. Aftonbladets läsare
verkar också hålla med mig i det fallet.

Kolla in framträdandet:


11 kommentarer:

 1. Yes!, ända stället jag hittar låten på. Han va ju helt klart bäst denna helgen. hoppas dock att det kommer någon som är ett strå vassare.

  SvaraRadera
 2. Fastnade inte riktigt för den här låten. Tycker det känns som något fattas även om den har många kvalitéer. I konkurrensen var det väl den enda låten som inte lät som något vi redan hört 1000 gånger så helt rätt att den gick vidare.

  SvaraRadera
 3. Förstår inte vad Sverige håller på med. De lyckas alltid skicka någon form av kopia av förra årets vinnare... Ingen som tycker att både låten och själva Salem al Fakir är väldigt lik Alexander Rybak?

  I övrigt, denna låt är klart bäst, svårt att tro att något toppar den. Jag tror den vinner i år, dock vet jag inte om den kan ta hem segern i Norge.

  Men denna låt kommer absolut hamna i min iPod när den väl kommer ut!

  SvaraRadera
 4. har äntligen hittat låten!!! sååå glad :)

  jag har aldrig varit en melodifestival människa, i år är det första gången jag tänker rösta på någon!

  bry mig inte om den likna andra låtar eller inte, bra låt är bra låt

  SvaraRadera
 5. han vinner melodifestivalen stort!!!

  SvaraRadera
 6. Det är nog den låt, som har absolut störst chans att gå hem, runt om i europa. /Hälsningar finländaren

  SvaraRadera
 7. klart bästa låten som någonsin gjorts.

  SvaraRadera
 8. Hur kan ni jämföra Salem med Rybak? Tycker ingen att Andreas Johnson är en copycat? Kommer ni ihåg hans 2007-bidraget som liknade en 50-tals låt och nu har han helt klart tagit sitt sound från någon annan låt.

  SvaraRadera
 9. Låten går rätt in i hjärtat. Jag vet inte vilka strängar den spelar på, men klart bästa låten. Synd att den inte vann! Den hade haft störst chans i Europa. Men tur att vi i alla fall får lyssna på den.

  SvaraRadera
 10. går det att få den till mobil

  SvaraRadera
 11. Låten går säkert att få till mobilen. Gå in på Salems hemsida så finns det säkert någon länk till att ladda ner.

  Om man känner att man vill lägga ner lite jobb så kan man ju alltid använda sig av sidan som jag skrev om här.

  SvaraRadera