måndag 8 februari 2010

The Who på Superbowl


Jag tror inte att det var alltför många i Sverige som var uppe och följde nattens sändning av Superbowl. Jag slötittade lite innan jag somnade men med tanke på att det höll på till klockan 4 så spar jag mitt nattittande till eventuella natthockeymatcher i OS istället.
Som vanligt så har arrangörerna anlitat någon stor artist att uppträda i halvtid. I år tog de istället in några okända farbröder som spelade ett medley på CSI-signaturer. Nej, det kanske inte var riktigt så... The Who rev av ett gäng av sina klassiker i ett rasande tempo. Man kan säga att det är en hyfsat påkostad show för ett 15 minuters gig.
Hur gick det i matchen då? Om någon är intresserad så skrällvann New Orleans Saints.
Kolla på framträdandet i detta klipp:

1 kommentar:

  1. Riktigt skönt att New Orleans fick vinna faktiskt, även om jag var säker på motsatsen.

    Artisterna brukar ju generellt vara stora namn som ska funka i alla läger i Staterna - så som The Who. lite trist kanske för oss som vill upptäcka ny musik, men å andra sidan...nu behöver man ju knappt kolla på halvtidsshowen! :)

    SvaraRadera