torsdag 11 mars 2010

Ny skiva från Salem Al Fakir - Ignore ThisMan har blivit van att det går flera år mellan artisters skivsläpp nuförtiden så därför har jag helt missat Salem Al Fakirs senaste alster "Ignore This". Vi har väl alla hört "Keep On Walking" och efter några genomlyssningar (Spotify) så står det klart att han övergett Toto-rocken som han flörtade med på "Astronaut" till förmån för ett mer elektroniskt sound. Jag får också känslan över att han experimenterar rätt friskt på vissa låtar, exempelvis "Don’t Wanna Talk About It", och jag tycker han lyckas rätt bra. Dagens Nyheter och Aftonbladet är måttligt imponerade av "Ignore This" och jag håller med deras recensioner till en viss del men det är något med skivan som jag inte riktigt kan sätta fingret på som jag gillar.

Det finns en uppsjö med videor att kolla på. Vi börjar med den officiella till "Keep On Walking":
"Don’t Wanna Talk About It":
"Brooklyn Sun" från TV4:s Nyhetsmorgon:
"4 O’Clock" från TV4:s Nyhetsmorgon:


1 kommentar:

  1. Hej!

    Kolla gärna in min blogg och vår webshop www.yokiono.se.

    // Thompa

    SvaraRadera