måndag 12 april 2010

De populäraste artisterna i Sony's Fantasy Festival

Förra året skrev jag om Sony's Fantasy Festival som kort går ut på att skapa en fantasifestival där man lägger till och tar bort artister till sin imaginära festival. Jag skapade min egen som inte direkt seglat upp i topp men ligger faktiskt på plats 377 i Sverige.

I kommentarerna till det förra inlägget skrev jag att det nog krävdes att man lade till Basshunter och Miley Curys för att man skulle vinna. Där hade jag helt fel för om man kollar på de artister som de flesta lagt till så toppas den, inte så förvånande, av Lady Gaga, men därefter hittar man både Muse och Radiohead förvånansvärt högt upp.Kollar man på den svenska listan så ligger faktiskt Muse före Lady Gaga. Kent har letat sig upp på fjärde plats, jag hade nog förväntat mig att hitta Lars Winnerbäck där också. Så jag hade fel igen och kanske är det därför som jag inte är i toppen och tampas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar