måndag 12 april 2010

Kamelot till Rockweekend 2010Rockweekend hade en gissningslek vilken nästa bokning skulle bli på Facebook där det dök upp ledtrådar med jämna mellanrum. Ett smart drag för att bygga upp förväntan och intresse. Många mer eller mindre kvalificerade gissningar lades men det blev lite av ett antiklimax då bokningen presenterades. Det var, för mig okända, power metal-bandet Kamelot som var den stora nyheten. Kanske stort i sina kretsar men jag hade förväntat mig något större.
Ett annat band som blivit klart är, också det för mig okänt, Lady Die.

Som sagt, jag har inte hört dessa band och de kanske kommer att överraska positivt men känslan just nu är tyvärr en axelryckning. Iochförsig kam man vända på det: om det hade varit till exempel Porcupine Tree som bokats (och som var med i gissningarna) så hade jag hjulat av lycka och dansat en högst underlig glädjedans samtidigt som många blivit besvikna eller gäspat uttråkat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar