torsdag 29 april 2010

Skapa musik till en reklamfilm och vinn prylarFick ett mail där det tipsades om en tävling där man ska skapa musik till en reklamfilm. Jaha? Vad är det för något som det ska göras reklam för då? Och hur går det till? Jag klipper och klistrar från mailet:

Bakom tävlingen står Wacom, ett företag som tar fram ritplattor för grafiska formgivare, fotografer, illustratörer, digitala konstnärer med mera. Tävlingen syftar till att skapa inspirerande musik till en reklamfilm för deras produkt Bamboo, som är en ritplatta med multi-touch-funktionalitet (dvs du kan styra den direkt med fingrarna). Eftersom produkterna riktar sig till kreativa individer går utmaningen ut på att skapa musik som både är kreativ och som passar och
återspeglar varumärket.

Vidare står det att tävlingen är öppen för alla deltagare och musikstilar och att man har till 9 maj på sig. Så sitter du på en prog- eller dödsmetallreklamlåt (eller kanske något mer mainstream) som du inte vet vad du ska göra med är det bara att klicka dig vidare till Sound Of Bamboo på MySpace så kan har du chansen att kamma hem musikprylar för €10000.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar