måndag 12 april 2010

Stockholm Rock Out 2010Det känns som att jag bara skriver om olika festivaler nuförtiden så varför ändra inslagen linje? För att chocka lite så kommer jag tipsa om
Stockholm Rock Out 2010. För de som känner mig och har läst någorlunda regelbundet på bloggen så kan det ha framgått att jag inte är den mest ivrige förespråkaren av sleazerock. Men så fick jag ett mail där det förklarades att festivalen är ett projekt mer för att arrangören verkligen brinner för musiken än att dra in storkovan och jag gillar sådana människor så därför drar jag mitt strå till stacken och skriver om det här (vilket säkert kommer göra enorm skillnad med mina astronomiska besökarantal).

Om du är intresserad av grupper som Keel, Kix, Slaughter, Great White, Crash Diet och Badmouth så ska du bege dig till Gamla Tryckeriet i Alvik. Inte behöver du vänta till sommaren heller utan det är 30 april till 1 maj som ska ringas in i kalendern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar