måndag 26 april 2010

Tjuvlyssna på två låtar från The Arks nya platta

theark_infullregalia

The Arks nya skiva, den retrodoftande "In Full Regalia", släpps idag både som skiva och tidning (!). Ett annorlunda grepp må jag säga men jag läste någonstans att det var ett sätt att komma undan momsen för CD-skivor genom att säga att det är ett magasin, vilket det ju är så inget fel i det.

Utöver singeln "Superstar" som spelas i diverse radiokanaler så bjuder gruppen på två låtar till förhandslyssning. "Take A Shine To Me" och "Singin ‘bout The City" strömmas på den här sidan och jag måste säga att den sistnämnda föll mig mest i smaken.

Videon till "Superstar":

4 kommentarer:

 1. Thick as a brick?

  SvaraRadera
 2. Ja, den kanske har några likheter med den låten men det är ju ingen uppenbar stöld.

  SvaraRadera
 3. Låten? Jag tänkte på att bägge släpptes som tidningar.

  SvaraRadera
 4. Haha, där ser man. Det har du alldeles rätt i. Jag tyckte det var lite långsökt att säga att låtarna påminde om varandra, men när jag väl letade så fanns det faktiskt några likheter här och var.

  SvaraRadera