fredag 7 maj 2010

Konserttips: Slottsskogen Goes Progressive 201021 augusti är det dags igen. Gratisfestivalen med progressiva rockakter håller hov i Slottsskogen i Göteborg.
Följande band spelar på årets upplaga:

Det sistnämnda är ett Genesiscoverband och det är väl det närmaste man kan komma att höra Genesislåtar framförda på scen nuförtiden. Annars så är det för egen del rätt okända band som spelar men det är gratis och det är prog. Vad mer kan man begära? Ja, att det inte ligger i andra änden av Sverige då kanske.

Förkovra er här.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jo, jag brukar gå på denna festival ibland, göteborgare som jag är. (även Way Out West förstås). Kul blogg du har. Om du vill, så är du välkommen att gå in på min blogg Poplistan. Förutom att jag där presenterar olika artister och band, så har jag en lista med tio låtar som ett gäng personer röstar på varannan vecka. Man klickar på en Spotifylänk för att lyssna. Sedan sätter man poäng mellan 1 - 6 och därefter sammanställer jag resultatet. Om du går in på http://poplistan.blogspot.com och scrollar ner till "Ny poplista vecka 19-20" så kan du lyssna där. Sedan svarar man i kommentarsfältet, gärna med motiveringar till poängen man satt. Kolla gärna någon tidigare lista, så ser du hur det funkar. Det vore verkligen kul om du vore med och röstade på Poplistan.

  Pophälsningar
  Ingemar Berg
  Göteborg

  SvaraRadera
 2. Best collection of ringtones
  Hi everybody!
  Do you feel the ringtone of your cell phone is boring? Want to own the unique and unique ringtone on your phone? I recommend listing the best cell phone ringtones that you can download to your phone. Best quality ringtones below.

  5 favorite ringtones you can refer and install:

  - Ariana Grande – No Tears Left To Cry ringtones
  - Ayo & Teo – Rolex ringtones
  - Avicii – Wake Me Up Remix
  - John Legend – All Of Me ringtones
  - Fickle Game ringtones

  There are also many other ringtones. All ringtones are free to download. You can search and reference more ringtones at my homepage: https://ringtonesmobile.net/

  I need your evaluation.

  SvaraRadera