fredag 21 maj 2010

Toni Holgersson - Ibland Kallar Jag Det Kärlek, skön ljudbild och skör röstJag har aldrig hört talas om Toni Holgersson så jag visste inte vad det vad som väntade jag fick albumet "Ibland Kallar Jag Det Kärlek" i min hand .
Efter att ha läst på lite om honom visar det sig att det en man som levt ett hårt liv med drogproblem och annat elände bakom sig. Vetskapen om detta gör att man läser texterna på ett annat sätt och de känns därför äkta. Jag gillar ljudbilden på skivan och även Tonis sköra röst som här och var spricker. Instrumenten begränsas inte enbart till gitarr, som så ofta kan vara fallet med singer-/songwriters, utan piano, trummor och en hel del andra instrument dyker upp vilket jag gillar.
Om jag ska klaga lite tycker jag att låtarna var och en inte sticker ut: man vet vad som väntar när nästa låt på skivan går igång vilket gör att jag tappar intresset lite. Men låt inte det avskräcka er, det är en välgjord skiva som bjuder på bra musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar