måndag 7 juni 2010

Lyssna på Lava Engines EP In LimboDet är inte första gången jag hör gruppen Lava Engine. Jag har tidigare lyssnat på den förra EP:n "Lava Engine" och tyckte att det lät helt okej. Till det nya släppet, också det en EP, "In Limbo" har gruppen i mina öron ökat ett kvalitetssnäpp. Gruppen spelar modern progressiv rock, jag tänker på Wolverine och Porcupine Tree, och de gör det väldigt bra.
gruppens hemsida eller MySpace kan man lyssna på båda deras skivor i sin helhet. Bandet smyger in lite sköna taktbyten och dissonanser här och var men tappar aldrig konceptet, precis som det ska vara. Hela "In Limbo" är bra men jag gillar de två första låtarna "Drain Your Soul" och "In Limbo" extra mycket.
Nedan är ett klipp av titelspåret från Ung Kraft Festival 2009.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar