tisdag 8 juni 2010

Silver Apples - sextiotalspsychedelia blandat med krautrockJag satt och strölyssnade på diverse grupper i Spotify genom att klicka på Related Artists och kom på något sätt fram till Silver Apples. Gruppen höll på mellan 1967 och 1970 och spelar en underlig mix av normal popsång, krautrocktrummor och egendomliga synthljud som låter helt malplacerade men jag kan omöjligt värja mig mot den här kombinationen. Mina arbetskamrater, som vid det här laget är rätt vana med konstig musik från min arbetsplats, undrar vad i hela helsefyr jag lyssnar på och ibland kan jag hålla med dem. Men hur man än vrider och vänder på det så gillar jag Silver Apples.

Läs mer om gruppen på
Wikipedia och lyssna på Spotify.

Klippet nedan visar låten "Program".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar