torsdag 3 juni 2010

Sonos S5 - ett smidigt sätt att lyssna på musik i hela husetIbland går Fantomen på gatorna som en vanlig man och ibland så skriver jag om annat än musik. I det här inlägget tänkte jag tassa in på ett annat intresse: prylar.

Hade jag skrivit för pryltidningen M3 hade jag antagligen använt ordet übercool i beskrivningen av musikstreamaren Sonos S5. För att göra en lång historia kort så är det ett smidigt sätt att lyssna på sin musiksamling i hela huset. Oavsett vilket rum man befinner sig i eller vilken musik man vill lyssna på så fixar man det smidigt med en fjärrkontroll eller med sin eventuella iPhone.

Man kan lyssna på sin digitala musiksamling, internetradio eller diverse onlinetjänster. Jag har inte hört S5 så jag kan inte uttala mig om ljudkvaliteten men eftersom grejorna inte hittas i det lägsta prissegmentet så kan man gissa att det inte låter illa.

Och eftersom jag inte skriver för M3 så blir min beskrivning: spännande pryl som skulla passa utmärkt i det hus som vi ännu inte köpt.
Läs mer på sonos.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar