onsdag 18 augusti 2010

Justin Bieber delat med åtta blir drömsk ambientJustin Bieber är visst en kanadensisk tonåring som slagit stort därborta i Nordamerika, helt okänd för mig. Efter en snabb lyssning av låten "U Smile" (länk) så kan jag konstatera att det inte är något för mig, jag är nog inte heller målgruppen. Men varför kommer jag ens på tanken att lyssna på denna tuggummipop? Jo, någon som kallar sig Shamantis har helt enkelt dragit ner hastigheten på låten åtta gånger och resultatet är faktiskt förbluffande bra. Det blir en 35 minuter lång drömsk ambient där trummorna låter som vågor som slår in mot land och Justins röst påminner om en blåval (typ). Fråga mig inte hur man kommer på idén att göra detta men man undrar ju också hur andra banala poplåtar skulle göra sig efter en sådan behandling?
Knäppt och kul.


J. BIEBZ - U SMILE 800% SLOWER by Shamantis

2 kommentarer:

  1. Den där Bieber är ju överallt nu! Trodde man skulle slippa honom på din blogg dock :)

    Som tur är finns det ett plugin till Firefox som rensar bort Bieber från webbsidor http://fffff.at/shaved-bieber/

    SvaraRadera
  2. Jaså? Jag hade aldrig hört talas om honom.

    Man vet aldrig vad som kommer hamna på bloggen. :)

    SvaraRadera