måndag 16 augusti 2010

Lyssna på Iron Maiden - The Final FrontierInnan jag börjar skriva om Iron Maidens senaste skiva "The Final Frontier" så ska det erkännas att jag inte är något oerhört fan av gruppen. Jag gillar vissa av de gamla klassikerna men har inga skivor med dem och har bara sporadiskt lyssnat på dem genom åren. Men tack vare förra skivans, "A Matter Of Life And Death", progressiva tendenser och utlovandet av mer av den varan så har jag varit lite smånyfiken på den här skivan. Detta trots att jag tycker att det börjar märkas att Bruce Dickinson börjar bli lite till åren vilket får hans röst att låta jobbigt ansträngd vid de högre tonerna.
Jag gick ut på Spotify som alldeles nyss
lagt ut skivan och kan efter en genomlyssning säga att jag gillar vissa bitar av albumet, speciellt då de längre låtarna, och att det inte råder någon tvekan om att det är Iron Maiden som är gruppen vi har att göra med. Jag tror också att plattan växer efter ett antal genomlyssningar men frågan är om jag gör mig tid för detta då den tyvärr inte når ändra fram till mig, trots de progressiva tendenserna.

För dig som inte har Spotify: misströsta inte. Nedan kan du lyssna på skivan med hjälp av Grooveshark.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar