torsdag 26 augusti 2010

Orup - Tiden bara Gick

En av de stora fördelarna med Spotify är att man verkligen kan sväva ut i sitt musiklyssnande om man vill. Oftast så gör man inte det utan fortsätter att spela gamla favoriter.
Men ibland kan man bryta mönstret. Jag och några kompisar svingade några bägare för några veckor sedan och då bestämde vi att vi skulle välja oväntade låtar och en av de första jag då valde var Orups senaste singel "Tiden Bara Gick". Det är så jag blir förvånad själv när jag tänker på det för jag har aldrig någonsin gillat Orup men det är något med den låten som jag gillar. Både musiken och texten faktiskt.
Hittade ett klipp med låten från
Allsång På Skansen (nämner jag det programmet också? Vart är bloggen på väg?). Tyvärr så är rösten lite svajig men man kan inte få allt.

1 kommentar:

  1. Hmm, det här var mer överraskande än när du började lyssna på growl. Trodde du hellre blev jagad av vargar!

    SvaraRadera