onsdag 29 september 2010

Förhandslyssna på Lover - ny låt från Lisa MiskovskyEfter flera års tystnad så är det dags för Lisa Miskovsky att släppa en ny skiva. "Violent Sky" heter den och kommer 26 november. Samarbetet med Jocke Berg är avslutat och utbytt mot Björn Yttling, känd från Peter Bjorn & John, och det ska bli intressant att höra vad de har kokat ihop. Man kan redan nu lyssna på ett klipp från låten "Lover" och baserat på den så har stilen lagts om mot ett mer lättsammare sound. Jag hörde just hela låten på radion, som för övrigt är med i P3 Populärs Flipp eller flopp på fredag, och jag vet inte vad jag ska tycka? Jag är inte imponerad efter några gångers lyssning. Hon har ju fortfarande en av sveriges bästa röster men låten känns mer som något dussinskval med en långtråkig refräng. Jag hoppas verkligen att skivan bjuder på mer av den gamla Lisa.
Lyssna själva på smakprovet:Uppdatering 101001:
Låten finns nu på
Spotify.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar