onsdag 15 september 2010

Lyssna och ladda ner Steven Wilsons experiment från 1985Steven Wilson har lagt ut ett gäng gamla låtar från så tidigt som 1985 för gratis nedladdning och lyssning. Ni kan dock inte förvänta er några episka progdängor utan det är mer åt det experimentella Bass Communion-hållet som fokuserar mer på ljudbilder än traditionella låtstrukturer. Jag har tidigare skrivit om det projektet och det tillhör inte min favorit bland Wilsons grupper så för egen del är dessa låtar mer intressanta än bra. Jag slås av att redan på den tiden med, vad jag kan tänka, en förhållandevis primitiv inspelningsutrustning så är ljudkvaliteten riktigt bra.
Inget jag kommer lyssna på men kul att få en inblick i Stevens 18-åriga hjärna.

Låtarna heter följande och hittas här:

1. "Cries of Lucia"
2. "I May Be Some Time"
3. "Constellation"
4. "Them No 1"
5. "The Life and Times of Sigmund Freud"
6. "Wood Between Worlds"
7. "Seen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar