onsdag 17 november 2010

Dockversion av Pink Floyd-bild

Jag är uppe i en köksrenovering och som sig bör så stöter man på patrull med jämna mellanrum vilket leder till att jag måste ringa runt till en herrans massa hantverkare. Med andra ord så är mitt huvud fullt med diverse praktiska problem som ska lösas och musikbloggandet går på sparlåga. Vad gör man då? Jo, talesättet säger att en bild säger mer än tusen ord så jag lägger in två bilder och vips så är det här inlägget värt två tusen ord.Bilden ovan är en gammal klassiker som drar blickarna till sig. Jag har för mig att den togs för att marknadsföra en Pink Floyd-box som kom för ett antal år sedan men jag är inte säker.

Någon har nu gjort en mer barnvänlig variant (?) med hjälp av dockor, diverse pysselgrejor samt Photoshop.Fler omgjorda foton hittas
här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar