tisdag 28 december 2010

Radical Face - Welcome Home

Måhända förlorar man lite anseende i vissa kretsar om man tillåter sin låt att användas i reklamfilm? Jag är inte så insatt och kanske gäller inte detta längre? Hursomhelst hade jag inte upptäckt Radical Face låt "Welcome Home" om det inte vore för Nikonreklamen. Bra låt är det i alla fall. Nu återgår jag till julledighet och frosseri.

2 kommentarer:

 1. Hejsan! kikar in här med ett tips om min pojkväns duo låt med t-pain! t-pain har nämligen gjort en låt som min kille är med och rappar i:)

  Lyssna på den HÄR: http://www.youtube.com/watch?v=qtQi2HMjcnE&feature=player_embedded

  o sprid den vidare på din blogg & till alla du känner % självfallet lyssna på den själv!

  Ps: Gillar du ej reklam får jag ursäkta!

  SvaraRadera
 2. fruktansvärt bra låt, fruktansvärt bra band! (hittade dem idag, tokigt nog, och råkade halka in här dessutom. coincidence!

  SvaraRadera