torsdag 17 februari 2011

Intresserad av en inbjudning till WiMPTycker ni att WiMP verkar vara intressant? I så fall så ska ni se hit. Jag har fått några inbjudningar (eller invites som det så modernt heter) till tjänsten som jag tänkte dela med mig av. Allt ni behöver göra är att skicka ett fjäskigt mail till mig samt tipsa era 100 närmsta vänner om min blogg. Eller så räcker ett mail.

Jag skickar tillbaka en unik kod som ska sms:as in till 72100. I sms:et skriver du "WiMP [mellanslag] [din personliga kod]". Därefter får du ett svar med inloggningsuppgifter samt vart man laddar ner programmet.

Personligen kan jag tycka att det är lite omständigt att hålla på att skicka textmeddelande för att få tillgång till tjänsten men nu är det så det är.

Jag blev också nyfiken på hur länge testperioden pågår och vad som händer efter den. Svaret jag fick var att den håller på "tills vidare" men att en officiell lansering är nära förestående. Man förbinder sig inte till något i och med detta och ens testkonto kommer att låsas om man inte bestämmer sig för att prenumerera för 99 kronor per månad.


2 kommentarer: