fredag 11 mars 2011

The Redneck Manifesto - I Am Brazil

Jag snubblade över en trevlig kortfilm på YouTube om en kille som hittar en filmrulle i snön efter en snöstorm i New York. Jag kan rekommendera denna måbrahistoria från verkliga livet som hittas här: del 1, del 2, del 3.

Orsaken till att jag skriver om en film på min musikblogg är bakgrundsmusiken som användes fångade mitt intresse. Bandet som låg bakom den heter The Redneck Manifesto och är en grupp från Irland som spelar någon sorts kombination av bossanova, postrock och prog. Lite svårt att förklara men jag tycker att du borde ge gruppen en lyssning. Antingen lyssnar ni på klippet med låten "I Am Brazil" från skivan med samma namn eller så går du till Spotify eller WiMP. Läs mer om The Redneck Manifesto på Wikipedia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar