torsdag 23 juni 2011

Äntligen kan jag göra skillnad

Jag har ju de senaste dagarna förundrats över vad som händer med Sveriges Radio. Dels så fick bloggaren Patrik på Universum Noll sända prog i en och en halv timme och dels så har Opeths Mikael Åkerfeldt fått en programserie där han gräver fram bortglömda vinylklassiker. Och så igår hände det: det som sluter cirkeln, det som fullbordar detta musiktriumvirat, det som troligen ändrar musiken i grunden för all framtid... Följande kom nämligen med posten:
Jag ska med andra ord ställa schlagerlåtar mot idolvinnare samt bestämma om Lars Winnerbäck och Miss Li ska ligga kvar för tvåhundrade veckan i rad.

Fast det ska i och för sig bli rätt kul att se hur det fungerar i denna radioklassiker.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Har du sett The Arks nya version av vår gamla reklamlåt Pantamera? The Ark har återvunnit en gammal låt till en riktigt bra ny! Blir den årets sommarplåga? Musikvideon finns vår hemsida: http://hit.pantamera.nu/

    Nu kan alla som vill ladda upp egna versioner av Pantamera-låten på vår webb och vara med och tävla om fina priser. Kanske något för dig, eller någon lärare här? Vi hoppas att vår och The Arks satsning ska inspirera svenskar att panta ännu mera!

    /Katarina Lundell på Returpack

    SvaraRadera