torsdag 21 juli 2011

Steven Wilson - Grace For Drowning


Jag har upptäckt att semestrar försvårar bloggandet. Inte nog med att man ska bada och hälsa på folk och fä så har jag även drabbats den återkommande ledighetsförkylningen. Men jag kan inte hålla mig helt från skrivandet så jag tänkte passa på att tipsa om Steven Wilsons kommande soloplatta som går under namnet "Grace For Drowning".


sidan som skapats för att marknadsföra albumet kan man förhandslyssna på snuttar av låtarna och baserat på dessa så är det en skiva i samma anda som Wilsons första soloalster "Insurgentes". Klippet ovan är mest mystiskt och jag vet inte vad jag ska tycka om det.
Hur som helst så släpps skivan 26 september (en vecka efter Opeths "Heritage") och då lär vi få svaren på huruvida det är en flipp eller flopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar