onsdag 28 september 2011

Kniven är enda vittnet

Eller egentligen inte, även jag, läkaren och sjuksköterskan var med när jag igår tog bort ett födelsemärke. När doktorn håller på och karvar som bäst så säger hon plöstligt "Oj, nu gjorde jag bort mig". Jag hajar till men det visar sig att det inte var så allvarligt: hon hade bara glömt att ta fram en speciell tråd till stygnen. Självklart bröt jag ihop och sprang gråtande ut från sjukhuset. Nej, inte riktigt. Jag tyckte att det var rätt lustigt och sköterskan påpekade att man måste tänka på vad man säger när patienterna lyssnar.

För att fira att jag överlevde min nära-döden-upplevelse och även framledes kan fylla min blogg med ofokuserat musiksvammel så lägger jag in "Under The Blade" med Twisted Sister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar