tisdag 14 februari 2012

100 genombra skivor: #6 Kiss - Music From The Elder1981 försökte Kiss att förnya sig och gav sig på att göra ett konceptalbum. Kanske inspirerade av Rush som var förband åt dem ett antal gånger några år tidigare? Plattan blev allt annat än en succé och är den platta med bandet som sålt sämst. Antagligen är det därför Gene Simmons tycker att den är ett misslyckande för man tycker ändå att de borde vara rätt nöjda med musiken. Det gör jag i alla fall då "Music From 'The Elder'" är mina absoluta favorit från Kiss katalog, helt utan utfyllnadslåtar.

Jag har tidigare skrivit om skivan här på bloggen.

3 kommentarer:

 1. Jag måste erkänna att jag inte hade hört den förut. Men efter att ha lyssnat igenom den på Spotify så kan jag konstatera att den är betydligt bättre än en del annat som Kiss har gjort. Genombra tycker jag kanske inte att den är, men...

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt bra annorlunda KISS album som innehåller ett par topp spår. Arch Enemy gör en cover på "The Oath" som fungerar förvånadsvärt bra i sin melodiska dödsmetal skrud. Arch Enemy borde spela den live för den är grym.

  SvaraRadera
 3. Best ringtone in 2018 here
  Hi everybody!
  Does your phone have new and attractive ring tones? Today I will share with you the best ringtone by 2018. Hot Ringtones. Ringtones are attractive. You can find and view instructions for setting up phone ringtones here.
  These are the five most downloaded ringtones in 2018:

  - https://ringtonesmobile.net/let-me-love-you-ringtone-download.html
  - https://ringtonesmobile.net/shape-of-you-ringtone-download.html
  - https://ringtonesmobile.net/despacito-ringtone-download.html
  - https://ringtonesmobile.net/dilbar-dilbar-ringtone-download.html
  - https://ringtonesmobile.net/dil-diyan-gallan-ringtone-download.html

  This is my home page if you want to reference and find other ringtones: https://ringtonesmobile.net/

  Wish you could find the best ringtone for your mobile phone and share this ringtone for everyone. Thank you for your attention.

  SvaraRadera