fredag 10 februari 2012

Bli inte sjuk om du är medlem i YesKalabaliken i Yes fortsätter. Sedan jag sist skrev något om gruppen så har Rick Wakemans son Oliver Wakeman slutat och ersatts med Geoff Downes, som spelade med gruppen under tiden för skivan "Drama" (1980). Inte nog med det: som bekant så fick Jon Anderson gå när han blev sjuk inför en stor turné och ersattes med Yes-coversångaren Benoit David. Nu har Benoit gått och blivit sjuk och vad händer då? Tack och adjö. Enligt den här artikeln så har han nu blivit ersatt med Jon Davison som tidigare spelat med gruppen Glass Hammer.
Glass Hammer spelar musik som är väldigt inspirerad av Yes. De har kopierat allt in i minsta detalj och sedan gjort egna låtar. Följande klipp med låten "If The Sun" är ett bra bevis på detta:På så sätt har ju gruppen gjort ett bra jobb men dess varumärke blir mer och mer urvattnat för varje tur som den här cirkusen tar och väldigt få gamla fans, inklusive mig, kan ta bandet på allvar.
Måtte nu Davison, om han vill vara med i Yes i fortsättningen, knapra antibiotika och ta vaccinationssprutor av alla de slag för om han insjuknar kan vi alla gissa vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar