onsdag 25 april 2012

Storm Corrosion - Drag Ropes

Jag pratade med en kompis om Mikael Åkerfeldts och Steven Wilsons projekt Storm Corrosion där jag sa att antingen blir det olyssningsbart eller så blir det det bästa man någonsin hört. Efter att jag lyssnat på första smakprovet "Drag Ropes" så kan jag fortfarande inte ge ett svar. Låten är så proppfylld med idéer att det nog tar ett tag innan jag kan smälta den men det låter helt klart lovande. Lyssna själva.


5 kommentarer:

 1. Det låter som att Scott Walkers "the drift" har varit en stor inspirationskälla, inte fullt lika ångestframkallande dock. Lovande säger jag.

  SvaraRadera
 2. och videon är grymt bra!

  SvaraRadera
 3. Åkerfeldt har någon gång sagt att "The Drift" är en av hans favoritskivor så du har säkert rätt. Låten växer för mig och jag ser fram mot skivan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pär, har du lyssnat på "the drift"?
   om inte så rekomenderar jag en lyssning.
   Oerhört tungt, men ändå mycket fashinerande.
   mvh Ludolf aka Per

   Radera
 4. Nej, det har jag inte gjort. Jag ska absolut lyssna. Tack för tipset.

  SvaraRadera