tisdag 11 december 2012

100 genombra skivor: #52 Tingsek - World Of Its Own


För att vara snäll mot min sambo följde jag med henne till en konsert med någon som kallade sig Tingsek. Jag hade aldrig hört talat om personen, med förnamnet Magnus, men blev mäkta imponerad av honom och hans band. Mäkta imponerad blev jag även av skivan "World Of Its Own" (2006) som införskaffades därefter. Tingsek spelar en en skön popsoul kryddat med precis lagom mängd utsvävningar åt alla de håll. Bäst lyckas han faktiskt i covern av Depeche Modes "Shaking The Disease" som han lyckas göra till sin egen. De andra låtarna är dock inte långt efter utan är så bra att albumet kvalar in på min lista.

1 kommentar:

  1. This site was... how do you say it? Relevant!! Finally I've found something which helped me. Many thanks!
    Here is my blog post chatinhub.com

    SvaraRadera