måndag 3 februari 2014

Damma av gamla synder


Någon gång i min ungdom i mitten på nittiotalet bestämde jag och min kompis Jonas att vi borde spela in en låt. Sagt och gjort, jag tog en akustisk gitarr och Jonas pluggade in elgitarren. Ett tomt kassettband letades fram och sattes i en enkel bandspelare med mikrofoner ovanför högtalarna (ni som var med på den tiden vet exakt vad jag pratar om). För att inte elgitarren skulle överrösta den akustiska totalt så var jag tvungen att sitta nära mikrofonerna och förstärkaren i andra änden av rummet. Därefter Rec & Play och nio minuters improvisation. Många år senare hittade jag bandet och tyckte att det vore synd om detta för alltid skulle försvinna så jag kopplade upp en gammal bandspelare till datorn. Tyvärr började spelaren att äta av bandet och det knölade till sig. Fram med en ny bandspelare och kabel mellan hörlursutgången och datorns ljudingång. Så om ni tycker att ljudkvaliteten är under all kritik så beror det på detta.
Så för att bli lite nostalgisk så lägger jag ut resultatet av vår ungdoms kreativitet. Håll till godo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar