tisdag 31 mars 2015

Spotify till Playstation

För många år sedan utforskade jag hur man enklast skulle få sina Spotifylåtar uppspelade på sin hembio på smidigast sätt. Jag valde till slut att använda mig av Jamcast som genom sitt virtuella ljudkort kunde skicka över ljudströmmen till min Playstation 3. I ärlighetens namn har jag inte använt denna lösning överdrivet mycket då det kräver rätt mycket handpåläggning samt att man måste springa fram och tillbaka till datorn för att hantera Spotify.
Mycket har hänt sedan dess, det finns nu förstärkare som man kan koppla upp sig med hjälp av Spotify och från och med igår kan man även starta Spotify i både Playstation 3 och 4. 
Det är inga konstigheter utan bara att ladda ner programmet och köra igång.Så efter många års väntan så är detta äntligen löst.

3 kommentarer: